NikeLab ACG is de all-conditons-gear ontworpen om je te beschermen tegen de elementen. We kunnen het weer niet zelf bepalen. Maar we kunnen wel controleren hoe we erop voorbereid zijn. Of het nou regen, hagel of zonneschijn is, Nike ACG is erop voorbereid.

Naast het feit dat het er cool en futuristisch uitziet, richt NikeLab ACG zich ook op innovatie, om sportkleding en -accessoires te creëren die geschikt zijn voor alle klimaten. Het is niet iets dat geheel nieuw is voor de Nike familie. NikeLab ACG bestaat al sinds 1989, maar werd in 2014 nieuw leven ingeblazen. Het resultaat is een lijn die beschikbaar is voor zowel mannen als vrouwen, die eerst op basis van functie wordt geïnformeerd en vervolgens wordt ontworpen met moderne streetwear invloeden.

NikeLab ACG zit vol met handige ontwerpkenmerken en modulaire constructies om ervoor te zorgen dat je tijdens je avonturen niet iets tekort komt. Als het warm wordt kun je met een paar ritssluitingen of drukknopen de ventilatie en het ademend vermogen verbeteren. Als het nat wordt, bescherm jezelf (en je mobiele apparaten) dan in een lichtgewicht waterdicht pantser. In feite is de NikeLab ACG collectie makkelijk te manipuleren om zich aan te passen in elke conditie. Het zit immers in de naam: all-condition gear (ACG). Zie het als een betrouwbaar Zwitsers legermes; transformeerbaar naar wens en onmisbaar als je de natuur in gaat. Dit zijn onze favoriete NikeLab ACG producten van de huidige collectie.

NikeLab ACG Gore-Tex Deploy jack

De belangrijkste stuk in de huidige NikeLab ACG is het Gore-Tex Deploy jack. Het jasje is gemaakt van drie lagen Gore-Tex en bestaat uit een aantal kenmerken die in de andere delen van de collectie terug te vinden zijn. De lichte en ademende Gore-Tex stof wordt optimaal gebruikt om je te beschermen tegen water en wind. De modulaire Deploy zak kan worden verborgen in een compartiment met een rits voor meer bescherming, terwijl meerdere ritsen aan de voorkant en aan de onderarmen voor een grotere luchtstroom zorgen, wanneer dat nodig is. En wanneer je het niet nodig hebt, kan de jack als een rugzak worden gedragen dankzij de handige draagriemen aan de binnenkant van de jas.

NikeLab ACG Fleece top

Het is een onverwacht materiaal voor in de zomer, maar het gebruik van lichtgewicht fleece is zinvol als je bedenkt hoe onverwacht het weer in onze omgeving kan zijn. Terwijl het fleece u warm houdt als de temperatuur daalt, zorgen de afneembare capuchon en driekwart mouwen voor afkoeling als het te warm wordt. Bonus: de capuchon is ontworpen met oorsleuven om gemakkelijk uw koptelefoon te kunnen dragen terwijl je toch je hoofd bedekt houdt.

NikeLab ACG-variabele broek

Wat lijkt op een normale geweven broek is eigenlijk behandeld met een duurzame en waterafstotende afwerking. Ontworpen met het oog op comfort, de NikeLab ACG Variable broek heeft een verlengde kruislengte voor onbeperkte bewegingsvrijheid en een handige zoomverstelling. De zomen kunnen worden gespannen en verhoogd – afhankelijk van uw voorkeur of situatie – met behulp van de bungee koord en knoop bevestigd.

Vertaald uit het Engels van https://www.esquiresg.com/